Mikko Rantanen

Colorado Avalanchen supertähti Mikko Rantanen on lupautunut tämänvuotisen Leksa-turnauksen suojelijaksi. Mikko tulee vastaamaan Haukka-pelaajien kysymyksiin sekä lähettämään videotervehdyksen turnaukseen osallistujille.

Mikko Rantanen. Kuva: Colorado Avalanche

Järvenpään Haukkojen 08 -joukkueen jäsenet ovat keksineet alla olevat kysymykset. Joukkue aloitti kauden 2019-2020 yhteiselle kolmen päivän leirillä ja siellä yhdessä mietittiin tiukkoja kysymyksiä Mikolle

Haukat08 kysyy mikolta osa 1

Minkä ikäisenä aloitit lätkän pelaamisen?

3-vuotiaana meni luistimet ensimmäistä kertaa jalkaan ja 4-vuotiaana menin isän kanssa Tepsin järjestämään isä-poika -luisteluun.

Kuinka paljon harjoittelit vapaa-ajalla, kun olit meidän ikäinen eli 10-12-vuotias?

Omalla ajalla en hirveästi ehtinyt harjoittelemaan, koska harrastin neljää eri lajia ja ne veivät lähes kaiken ajan harjoituksineen ja peleineen.

Oliko sinulla muita harrastuksia lapsena?

Harrastin jääkiekkoa, jalkapalloa, salibandya ja yleisurheilua.

HAUKAT08 KYSYY MIKOLTA OSA 2

Mikä on paras muistosi junnuvuosilta?

U20 Maailmanmestaruus on ehdottomasti paras muisto, kotikisat ja mahtava tunnelma. Henkilökohtaisesti parasta on ollut päästä pelaamaan NHL:ssä.

Kumpi on parempi, Barkov vai Laine?

Molemmat on tosi hyviä pelaamaan, joten en osaa valita. Barkov on loistava kahden suunnan sentteri ja Pate huippu snaipperi. Fifty-Fifty.

haukat08 kysyy Mikolta osa3

Mikä on lempiurheilulaji, jos jääkiekkoa ei lasketa?

Jalkapallo

Mitä teet vapaa-ajalla?

Kauden aikana ei hirveästi ehdi tekemään ihmeellistä. Pelaan pleikkaa, katson tv:tä, luen ja kokkailen ruokaa. Kesällä, kun on enemmän aikaa vapaa-ajalla, niin sillon pelaan tennistä, padelia, sulkapalloa. Käyn myös kavereiden kanssa syömässä ja hengailen heidän kanssaan.

Pelaatko pleikkaa? Ja jos pelaat, niin mitä pelejä?

Pleikkarilla pelaan Fortnitea ja Fifaa

HAUKAT08 KYSYY MIKOLTA OSA4

Mikä joukkue on mieluisin vastustaja ja mikä on pahin?

Mieluisin vastustaja mulle on ehkäpä Minnesota Wild. Heitä vastaan on mukava pelata, kun pelissä on tunnetta ja taklauksia. Minnesotan kotipeleissä on hyvä meininki katsomossa – niin kuin tietenkin Coloradonkin katsomossa.

Tampa Bay lightning oli ainakin viime kaudella pahin vastustaja. Tänä vuonna ei olla vielä heitä kohdattu. Niillä on vaan niin hyvä joukkue maalivahteineen, että se on pahin vastustaja mun mielestäni.

HAUKAT08 KYSYY MIKOLTA OSA5

Seuraavat kysymykset ja Mikon vastaukset julkaistaan pian…