Turnauskutsu

Tervetuloa Haukat -08 ikäluokan järjestämään perinteiseen Leksa-turnaukseen 4.-6.9.2020!

Turnaus on järjestyksessään jo 44. Leksa-turnaus ja se on yhtäjaksoisesti pisimpään koko Suomessa järjestetty juniorien jääkiekkoturnaus.

Ottelupaikat:

Järvenpään jäähalli, Seutulantie 14 (kaksi kenttää), kartta-linkki

Kellokosken jäähalli, Koulutie 20 (yksi kenttä) , kartta-linkki

Turnaustasot:

AAA, AA ja A. Turnaukseen otetaan max. 10 peliryhmää per taso.

Katso tästä kaikki ilmoittautuneet joukkueet  

Ottelut:

Turnauksessa pelataan alkusarjat sekä niiden tulosten perusteella jatkosarjat. Jokaiselle joukkueelle tulee vähintään 5 peliä. Otteluiden kesto on 2×15 min tai kokonaisaika 50 min.

Turnausmaksu:

850 €/peliryhmä, 1650 €/kaksi peliryhmää tai 2400 €/kolme peliryhmää.

Ennakkomaksu (200€/peliryhmä) tulee maksettavaksi kahden viikon kuluessa paikan varmistumisesta ja loppuosa tulee olla maksettuna 31.3.2020 mennessä, tai koko maksun voi suorittaa yhdessä erässä ennakkomaksun yhteydessä. Turnausmaksu ei sisällä ruokailua eikä majoitusta.


Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset sähköpostilla leksaturnaus2020@gmail.com .  

Palkitseminen:

Jokaisen tasoryhmän kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein sekä pokaalilla. Lisäksi valitaan All Stars -joukkue jokaisesta tasoryhmästä.

Ruokailu & majoitus:

Joukkueille järjestetään turnausruokailu 8 €/annos. Ruokailu tilataan etukäteen pelaajille ja toimihenkilöille. Majoitustarjouksista lähetämme erillisen infon ilmoittautuneille joukkueille. Lisätietoa majoituksesta voi tiedustella myös sähköpostilla leksaturnaus2020@gmail.com.

Turnausinfo:

Turnaukseen liittyvä tieto (mm. säännöt, majoitustarjoukset) kerätään kootusti turnaussivustolle (gameresultsonline.com ja leksa2020.com) sekä toimitetaan ilmoittautuneille joukkueille sähköpostilla.

Tavoitteenamme on luoda kansainvälinen turnaus ja mitä parhain pääsiäisen perhetapahtuma, jossa otetaan huomioon myös perheiden pienimmät. Jääkiekon lisäksi tarjolla on paljon mukavaa oheisohjelmaa: mm. arpajaiset, lämäritutka, grilli sekä kahvio ja turnausruokailu.

Seuraa meitä!

Facebook

Instagram

Youtube

Kaikissa turnausta koskevissa asioissa ja kyselyissä voit ottaa yhteyttä:

Haukat -08 sähköposti: leksaturnaus2020@gmail.com

Turnauspäällikkö Anu Kakkuri puh. 040 5153123

Varmista joukkueenne paikka turnauksessa ja ilmoittaudu mahdollisimman pian.

Nähdään syksyllä 2020!